Meteen naar de inhoud

Nog een week te gaan en de bouw gaat beginnen ; Spring Festival Maastricht bij de Muziekgieterij

  Spring Festival Maastricht 26 t/m 29 mei Muziekgieterij

  Tijdens de Pinksterdagen van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 organiseert Jo Koopman ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag een vierdaags muziekevenement met de naam Spring 2023. Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met poptempel de muziekgieterij en vindt plaats in de muziekzalen en op het buitenterrein aan de Boschstraat 5 in Maastricht.

  Op vrijdag 26 mei opent het festival met Spring Puur Oranje. Een muzikaal programma van 13.00 uur tot 1.00 uur met de beste nationale artiesten. Muziek met een hoog meezinggehalte. Zo zullen de volgende klinkende namen optreden: Waylon, Mart Hoogkamer, Og3ne, Rene Karst,  maar ook de Limburgers John Tana en Frans Theunisz.

  Op zaterdag 27 mei gaat het programma verder met Spring Urban. Een dag met de beste Hip Hop, Rap, Raggae, Soul & Ska-artiesten. Het programma start wederom om 13.00 uur en met een keur aan bekende acts. Zo zal de formatie Broederliefde, naast Jayh, I am Aisha, General Levy, en Brainpower optreden. Kortom: muziek waarop je niet stil kunt blijven staan.

  Op zondag 28 mei volgt twee dagen Spring Blues. Er klinkt naast Blues, Rock, Americana en Country op de diverse podia. Vanaf 13.00 uur zie en hoor je o.a. Absolutely Floyd, Phil Bee & Jan Akkerman en Imperial Crowns. Het Blues Maastricht Rock Passions-gevoel van de voorbije jaren komt weer terug en op maandag 29 mei wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Vanaf 13.00 uur treden dan o.a. Samantha Fish, Miguel Montalban en the Southern Vultures, Badluck Friday, Dan Patlansky en Wild Romance op.

  Spring Festival Maastricht, een muziekfeest met voor elk wat wils. Van Puur Oranje en Urban tot Blues. Je kunt tickets bestellen voor één dag, maar ook een passe-partout voor de bluesdagen. Voor meer informatie en tickets kijk op: https://www.bluesmaastricht.nl/programma/ 

  Wees snel en mis het niet!